Начална страница

Начална страница

oral care logo

 

От 2011 компания PLAC AID разпространява единствено специализирани продукти за орална хигиена. Целта ни е да предоставим най-висококачествените продукти за орална хигиена на стоматолозите, фармацевтите и потребителите, като по този начин подобрим културата в оралната грижа. Подбираме доказани компании с научни изследвания в областта, като обръщаме специално внимание на оригиналността на техните продукти и на одобрението им от научната общност. Компаниите, изброени в списъка по-долу, са от Швеция, Швейцария, САЩ, Белгия и т.н. и са лидери на пазара в съответните страни. Нашата компанията работи в тясно сътрудничество с факултетите по дентална медицина, Българския Зъболекарски съюз (БЗС), районните колегии и научни зъболекарски дружества. Популяризираме продуктите си и онагледяваме тяхното използване в статии за здравето на устата в зъболекарски и фармацевтични вестници, както и в редица  неспециализирани издания.

Основната цел на нашата компания, освен да предлага на своите клиенти продукти от най-високо качество, е да зачита ценностите и да предлага необходими за обществото услуги, като по този начин е в услуга на всички участващи страни. Компанията ни се стреми към успешното съчетаване на доверие, гъвкавост, отговорност и качество, както за отделния потребител, така и за обществото като цяло.


Компания PLAC AID е вносител за България на TePe висококачествени шведски продукти за орална хигиена - основен бранд в продуктовото ни портфолио, а изключителен дистрибутор за България на TePe от 01.04.2017г. е Линеа Трейдинг ЕООД.


За да видите пълната гама продукти за всекидневна грижа на устата, можете да влезете в менюто Хигиена за устата – Предложени & предписани продукти. Също така за повече информация относно нашите продукти и полезни съвети за ползването им, моля, влезте в меню Хигиена на устата – Грижим се за здрава усмивка.

Congress-Program 30-31/1/2015
Congress-Program 30-31/1/2015


Placaid
Powered by active³ CMS - 21.6.2024 г. 3:52:55